Hoppa till innehåll

Checklista Första Daten

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Denna lista fokuserar på att fånga upp dig som precis träffat någon ny eller är påväg ut på nya marker. Vi vill att du ska få kunskap om deras taktiker i början och små tecken som kan avslöja deras rätta intentioner. Om du vet vad du ska leta efter kanske du inte rusar iväg med en potentiell förövare utan hinner stanna upp och ta ett steg tillbaka. När förövaren slagit klorna i sitt offer kan det vara svårt att nå den som drabbas, manipulationen äter sig in snabbt och det blir svårare att lämna för varje minut som går. Bäst chans har man att nå den drabbade innan förövaren nått fram. Innan känslorna börjat åka berg och dalbana och den systematiska hjärntvätten sats igång. Många personer med psykopatiska drag har flera offer på gång samtidigt och får de inte napp direkt så kan de gå vidare till nästa om du har tur. Magkänslan brukar försöka leda oss rätt och känns något för bra för att vara sant tenderar det att vara så.

Här kommer listan:

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][grve_list icon=”check-square-o”]

 • Romantik
  Får dig att känna dig sedd på ett helt nytt sätt. Du känner dig utvald och uppskattad. De kan vara romantiska och kännas väldigt kärleksfulla.
 • Intensiv
  Pratar mycket, är intensiv och fokuserar mest på dig eller sig själv. Det är inget balanserat samtal.
 • Själsfrände
  Kommer snabbt in på hur rätt allt känns” eller ”att de aldrig känt/upplevt detta innan”. Det är viktigt att du tidigt känner att du har hittat en själsfrände. Ni verkar tidigt gilla samma saker och tycka likadant. Detta kommer ändras med tiden och förövaren kommer få dig att misstro dig själv.
 • Brådska
  Går fort fram och vill gärna hoppa över några steg. Tjatar in sig om du vill ha lite andrum. Vill bli fysisk fort och att ni kommer varann nära. Steget efter det är ofta att flytta ihop.
 • Deras ex
  Har ofta en problematisk och komplicerad relation till sina ex. Dessa ex har också ofta mentala problem eller liknande och man ska akta sig för att beblanda sig med dem.
 • Hjälpsam
  De ger mycket av sig själva och vill gärna hjälpa till. Även om du inte ens behöver eller vill ha hjälp.
 • Aggression
  De kan också ha många problematiska relationer och visa tendenser till aggression. Vissa kan ha svårt att hålla masken om de inte får som de vill eller något inte går som de tänkt.
 • Regler
  Väldigt tidigt kan de börja smyga in regler och uppmaningar. De har ofta starka åsikter om hur saker ska göras. Först kan de verka väldigt förstående och okomplicerade och de säljer in hur bra och samarbetsvilliga de är som personer. Detta vänder dock väldigt fort och sen börjar de försöka styra och kontrollera dig.
 • Andras fel
  Det är ofta andras fel. De står utan skuld och är ofta utsatta för orättvisor. De kan även ha blivit ”lurade” av närstående på pengar och saker.

[/grve_list][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]